Snažil jsem se přehrát si reportáž na stránkách ČT, ale něco je špatně a video mi (na rozdíl od nováckých, STV apod.) i přes stažení kdečeho neběží.
Městská policie ve Zlonicích má skutečně žigulíka kombika (kombi od 2105). Bohužel ho nemám vyfocenýho, ale i na ukázce je vidět tmavý pruh, který je ve skutečnosti tmavěmodrý a před ním hlídkuje městský policista.D.A. napísal:... policejní auto - VAZ 2105 se současnou modrou světelnou rampou...
Hasičský záchranný sbor Českých drah v Praze používá drahnou dobu jako velitelské vozy T613, dnes (kromě terénních Nissanů) T700. Nejsem si jist, zda alespoň jedna je originál T700 (asi ex předváděcí "bílá" ze Sezamu, která vystřídala několik "zkušebních" pomalování...), zbylé dvě(?) jsou T613 v karosérii T700. Ostatní "hasičské" T613 (či 623) dnes asi jen dosluhují u některých SDH, v okolí Prahy měla být poslední vyřazena loni na podzim...stastnytatrovak napísal:Neni to sice to iste, ale viem, ze v Prahe jazdia myslim dve poziarne Tatra 700
Hynku, jde o tyto vozy?Hynek napísal:...HZSP ČD mělo dvě T700, ..., první (bílá s červeným pruhem) je údajně ta známá T700 v policejních barvách, druhá je T700, která dříve patřila ministerstvu dopravy...
Ano, jsou to ony, dle info, které mám by právě ta bílá měla být původně se zeleným pruhem... Taky jsem chtěl jednu ulovit, ale bylo to předem rozhodnuté, obě dostal jeden člověk, pochybuju, že je ještě má. Jinak HZS ČD se vloni měl zbavovat i všech ostatních T613, ale nevím, jak to nakonec dopadlo.čadík napísal:Hynku, jde o tyto vozy?
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných