Bol by som ale rád, aby boli ošetrené nejakým logom, aby sme sa vyhli kopírovaniu

Materiálov je dosť, tak sa tešte

Můžu vědět , proč Ti vadí , že si někdo obrázek skopíruje ? Proč by měl být označen logem ???ondro napísal:V blízkej dobe vypustím nové obrázky.
Bol by som ale rád, aby boli ošetrené nejakým logom, aby sme sa vyhli kopírovaniu
Materiálov je dosť, tak sa tešte
Zdravím všetkých, ktorí sa zapojili do diskusie po tom, ako som zverejnil dve fotky od Ondra. Nemám k dispozícii logo Tatraportalu, (nie som admin ani majiteľ...)takže som uvedené fotografie nijako "necopyrightoval", už vonkoncom nie svojim logom, lebo to boli fotky od Ondra a uviedol som vo svojom príspevku zdroj. Nepovažoval som za nutné označovať ani iné foto z môjho archívu, ktoré som vkladal aj do iných vlákien. Rešpektujem alebo sa aspoň snažím rešpektovať autorské práva iných, preto prosím administrátora fóra, aby, ak je to technicky možné, označil dve predmetné fotky logom tatraportalu, alebo aby ich vymazal a s tým aj celú časť diskusie. Vlákno "Tatra 138" by sa malo bytostne týkať iba Tatry 138 a jej variáciám, nie autorského zákona.Autorovi som ich zaslal s dobrým úmyslom, požiadal ma, či ich môže sem dať, rád som mu to zvolil. Chcel som len, aby boli označené logom TP, pretože ako vravím. sú to vzácne fotky. Nehnevá ma to, že ich niekto má v PC. Chcem len zamedziť tomu, aby ich niekto o dva weby vedľa nevyhlasoval za vlastné....
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný