Tomku Tomku... velmi si sa netrafil... Zelezo je len prvok, asi si mal na mysli OCEL alebo LIATINU ktore o.i. obsahuju aj zelezo. Rovnako sa dolo napisat, ze je to z uhlika.Tomek napísal:ja si myslim, ze to je ze zeleza...
Hlavne ze tu mame vecnych hosti ktori sa vzdy trafia, ze?Hosť napísal:Tomku Tomku... velmi si sa netrafil... Zelezo je len prvok, asi si mal na mysli OCEL alebo LIATINU ktore o.i. obsahuju aj zelezo. Rovnako sa dolo napisat, ze je to z uhlika.Tomek napísal:ja si myslim, ze to je ze zeleza...
Skoda... chvilu Tvoja odpoved vyzarala vtipne... ale nevadi, ak sa nevies zapojit vecne, skusaj aspon odveci...
Prispevok som odoslal ja, kedze nemam automaticke prihlasenie na PC v praci a pri pisani prispevku som si to neuvedomil vyzeram ako anonym. Ospravedlnujem sa.Stevo napísal:Hlavne ze tu mame vecnych hosti ktori sa vzdy trafia, ze?Hosť napísal:Tomku Tomku... velmi si sa netrafil... Zelezo je len prvok, asi si mal na mysli OCEL alebo LIATINU ktore o.i. obsahuju aj zelezo. Rovnako sa dolo napisat, ze je to z uhlika.Tomek napísal:ja si myslim, ze to je ze zeleza...
Skoda... chvilu Tvoja odpoved vyzarala vtipne... ale nevadi, ak sa nevies zapojit vecne, skusaj aspon odveci...
To som naozaj radJulo600 napísal:Tomekove, a asi aj tvoje reakcie nie.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní