T613 není limuzínaD.A. napísal:Ironclade, máš problém?
Chtěl jsem naznačit, že si své kategorické soudy máš nechat ty a především jsem (na rozdíl...) uvedl racionální důvody, proč TZ ano!
Opravdu mne zaráží, že jsi "ticho po pěšině" vztáhl na sebe. Mluvíme oba česky? Tím jsem mířil na všechny ostatní mimo tebe. Na ty, kteří začnou ječet (kejhat), když Luboš něco vymamlasí. Ale jakmile se mu podaří smysluplný věcný příspěvek, drží unisono klapajdy.
K názoru ještě jednou, polopaticky: Názor si na to měj, jaký chceš. Když ho prezentuješ na veřejnosti, bylo by fajn ho něčím podložit a nevnucovat ho ostatním jenom "protože proto".Tu tebou uvedenou nedůstojnost jsem dostatečně vyvrátil, technickou a legislativní stránku věci ti vyčerpávajícím způsobem zodpověděl Luboš. A v čem se mýlíš? No že to zkrátka není pravda. Z historického pohledu to nevadí (existují homologovaná TZ z 80. i 90. let), estét si může u odnímatelných provedení kouli odmontovat. Ty to hodnotíš jako něco, co by tam nemělo být, my jiní (jmenovitě Luboš, Radek a další) jako něco, co by být mělo/mohlo.
Pokud ti to tolik vrtá hlavou, založ k tomu třeba hlasování.
Mimochodem, T613 opravdu není limuzína. Proto jsem do srovnávacích příkladů (MB, Opel, Citroen) nezahrnul Rollsy, ZILy a spol.
Nestojím o přestřelku a tvou poslední reakci pokládám za zbytečně přecitlivělou. Přečti si prosím, co napíšeš, než zmáčkneš "odeslat". Já to tak dělám.
Ahoj!
Tak za 1. papíry které jsem zde dal jsou s T613-2. Když nevíš s jakou TATROU jezdím,tak se nevyjadřuj. Moje T613-3 má již nové papíry !radek napísal:Ironclade, zakázáno to měla T613, která fyzicku už dávno neexistuje a její některé díly byly přesunuty do té plasťákové kastle, kterou užíváš. Jsi s tím TP dosti mimo mísu. A kupříkladu s dvouosým karavanem je to velmi kulturní a solidní pohled, již 11 let několikrát do roka se na tu soupravu nemohu vynadívat, o tak pěkně rovnoměrných proporcích se může nějaké fabii v kombinaci s vozíkem na 100 kg made in "urob si sám" jen zdát....
Co se týká T603, měli jsme fabrické TZ celých těch 27 leta jak hliníkový podvalník, tak karavan jí slušel taktéž.... nicméně chápu, že někteří jedinci v tužbě za demagogickém dodržení nějakého "papředpisu" toto nechápou, konekonců proto mistr Brázdil zastavil výrobu TZ, my co jsme ta TZ potřebovali už je máme a ostatní o ně nestojí, ideální stav.
nejaké foto by nebolo? a prípadne aj tej T603...??radek napísal:....A kupříkladu s dvouosým karavanem je to velmi kulturní a solidní pohled, již 11 let několikrát do roka se na tu soupravu nemohu vynadívat.
Nové papíry myslím že jsou vydané za popsané či nějak jinak zničené.vasa26 napísal:IRONCLAD-prosím vysvětli pojem nové papíry![]()
![]()
jinak pick-up nee je to "UZAVŘENÝ SEDAN LIMUZÍNA" konstruovaný jako repezentatyvní vozidlo. ...
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných